NEWS
at the schwaigerhof!

A CLOSER LOOK AT OUR

RENEWALS.

New children's playroom.

The restaurant expansion was extends the existing children's playroom one floor below, giving kids even more room to play around.
Play towers with net tunnel and slide, balancing course, playhouse as well as nest swings.

Reception

Our reception is renewed with a larger entrance area. The new entrance area meets innovation and attention to detail. In addition, new office spaces were created for administrative activities.

Restaurant area

We have expanded the popular winter garden of our restaurant. This means for our guests: From now on, all dishes will be served there with a boundless view of the surrounding mountains. You can hardly wait to finally sit inside? Neither can we!

Buffet area

The existing winter garden was dismantled and extended. Underneath, there were renovations at the children's play area.

The buffet area was redesigned and the show kitchen was enlarged.
 
We use cookies to offer the best possible user experience on our website. We also use third-party cookies, to deliver personalised advertisement messages. By using our website you agree, that cookies can be saved on your device. Further information on the cookies used and on how to disable them can be found here.